latest news

23.06.2009

Het wordt weer warmer buiten. De eerste wespen zijn er alweer. Wij helpen u graag aan een fijne tijd in de zon! Bel voor een afspraak

06-12680346

Contactgegevens

Chris Schoppen

Locatie's

Ternaard / Leeuwarden / Burgum / Drachten / Heerenveen / Groningen

06-12680346

24 uur per dag, 7 dagen per week, 365 dagen per jaar staan wij voor u klaar

Ontstoppen van rioleringen

ontstopperNatuurlijk kunt u ook bij ons terecht als u een verstopt riool heeft, zowel voor particulier als het bedrijfsleven. Ontstoppen van rioleringen is één van onze specialiteiten, bijna altijd kunnen wij nog dezelfde dag langskomen om de verstopping te verhelpen. Wij hebben de beschikking over een moderne servicebus met hogedrukmachine voorzien van alle benodigde machines en materialen om zelfs de moeilijkste verstoppingen te verhelpen van keukenafvoer tot hoofdriool en van standleidingen tot huisaansluitingen. Met een ruime jarenlange ervaring weten onze monteurs u op een snelle en nette manier van dienst te zijn. Uiteraard tegen een voordelig tarief!!!

Indien u al vaker een verstopping gehad heeft kunnen wij met behulp van een camera de riolering van binnen bekijken zodat de oorzaak van de verstopping zichtbaar wordt. Met behulp van een speciaal detectieapparaat is het tevens mogelijk om bovengronds exact de ligging van het riool te lokaliseren zodat onnodig graafwerk voorkomen wordt.

Voor de afvoeren met kleine diameters beschikken wij over elektrische verenmachines welke doormiddel van een draaiende veer de leiding schoonfrezen waardoor de verstopping verholpen wordt. Verschillende diameters van de veren maken het ook mogelijk om haakse bochten, lange afstanden en meerdere achtereenvolgende bochten te reinigen. Indien de situatie het toelaat kunnen wij de leiding ook met kleine hogedrukslangen schoonspoelen.

Voor de wat grotere leidingen maken wij gebruik van onze hogedrukmachines, deze machines bevinden zich op een aanhangwagen achter de servicewagen en zijn overal inzetbaar. Door middel van spuitkop een hogedrukslang met een speciale spuitkop wordt de leiding door een combinatie van water en druk grondig schoon gespoten. Klik hier voor meer informatie over onze hogedrukmachines. Wij beschikken over verschillende spuitkoppen met elk een specifieke functie, bijvoorbeeld roterende spuitkoppen, speciale drainagespuitkoppen, zandschoenen en spuitkoppen voor het verwijderen van kalkafzetting,cement en beton uit riolen. Indien een riool niet bereikbaar is voor onze hogedrukmachine of indien het gebruik van water niet mogelijk is maken wij gebruik van grote elektrische verenmachines om de leidingen schoon te frezen, deze verenmachines worden vooral toegepast bij kantoren op verdiepingen en bij het ontstoppen van standleidingen.

Zo ziet de binnenkant van een verstopt riool eruitVoor het onderhoud van uw riool bent u bij ons op het juiste spuitkop spuitkop spuitkop adres.Zo wordt een verstopt riool gereinigd met behulp van een electrische verenmachine net kettingfrees.Indien er onverhoopt toch wateroverlast is ontstaan beschikken wij over een waterstofzuiger om de overlast zo beperkt mogelijk te houden. Deze waterstofzuiger wordt ook gebruikt om keukenafvoeren leeg te zuigen. Een verstopping is niet altijd te voorkomen maar er zijn wel degelijk een aantal punten waar u op kan letten, kijk voor een paar handige tips bij voorkomen is beter dan genezen. Ook hebben wij voor u vast een aantal veel voorkomende vragen op een rijtje gezet, natuurlijk voorzien van het bijbehorende antwoord.

Niet alleen voor het ontstoppen van rioleringen bent u bij ons aan het goede adres ook voor alle andere problemen op rioleringsgebied kunt u bij ons terecht. Compleet onderhoud van rioolsystemen, verwijderen van kalkaanslag, cement en beton uit riolen. Oplossen van stankproblemen, opsporen en inventariseren van rioolbuizen en natuurlijk een goed advies.